Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtár logó
Európai Unió zászló
Magyarország Kormánya Európai Unió Európai Szociális Alap - Befektetés a Jövőbe
Széchenyi 2020
Átválátás kontrasztos megjelenítésreTakáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár
 
 
TOP-6.9.2-16-KA1-2017-00001 azonosítószámú
„Helyi identitás és kohézió erősítése Kaposváron”
Befektetés a jövőbe


Adatvédelmi tájékoztató


Projektismertető
Aktuális programok
Közösségi információs pontok működtetése
Ismeretterjesztő előadások
Kérdőív Tanítana-tanulna tudástár létrehozásához
Tájékoztató projekt- tevékenységről
Feliratkozás hírlevélre

Kedves Érdeklődő!

Amyennyiben érdeklik Önt a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár TOP-6.9.2-16-KA1-2017-00001 azonosítószámú „Helyi identitás és kohézió erősítése Kaposváron” elnevezésű projektben megvalósuló programjai (ismeretterjesztő előadások, közlekedésbiztonsági programok, a közösségeket érintő információk), akkor Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mindenről első kézből értesül e-mail fiókján keresztül. Folyamatosan elküldjük Önnek az éppen aktuális híreket, eseményeket, meghívókat. Az alábbi űrlapon feliratkozhat hírlevelünkre és itt lesz lehetősége leiratkozni is, amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni tőlünk.
Hozzájáruló nyilatkozat hírlevél küldéséhez
Kijelentem, hogy kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címemre a Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár (továbbiakban: Adatkezelő) hírlevelet küldjön a TOP-6.9.2-16-KA1-2017-00001 azonosítószámú „Helyi identitás és kohézió erősítése Kaposváron” elnevezésű projekttel kapcsolatosan.
Kijelentem, hogy a jelen hozzájáruló nyilatkozat elválaszthatatlan részét képező adatkezelési tájékoztatót, továbbá az Adatkezelési tájékoztató hírlevél küldésről elolvastam, megértettem, az abban foglaltakat elfogadom, és magamra nézve kötelezőnek tartom. Személyes adataimat önkéntesen és a megfelelő tájékoztatást követően adtam meg, azok valóságtartalmáért én felelek.
Jelen nyilatkozatommal hozzájárulok, hogy az Adatkezelő az alább megadott személyes adataimat az Adatvédelmi tájékoztatóban körülírt módon, időtartamban és mértékben kezelje, és a jelen nyilatkozatban meghatározott célra, hírlevél küldéséhez felhasználja. A jelen nyilatkozat a hírlevélről való leiratkozásig érvényes. A feliratkozom gombra kattintással küldi el a nyilatkozatot.

Családi és utónév:
E-mail cím:
Városrész:
A fentieket megértettem és elfogadom.